Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Actorul Simon Baker va fi condamnat. Declarația din instanță care i-a decis soarta

Actorul și regizorul australian Simon Baker a pledat vinovat la tribunal pentru acuzația de conducere în stare de ebrietate și va afla pe 11 septembrie ce pedeapsă va primi.  

Celebrul actor Simon Baker a pledat vinovat într-o instanță din New South Wales (NSW) la acuzația de conducere în stare de ebrietate și va fi condamnat pe 11 septembrie la Tribunalul Mullumbimby, scrie BBC.

Baker a fost prins în stare de ebrietate la volan pe un drum din apropierea casei sale din regiunea Byron Bay, la primele ore ale zilei de 20 iulie.

Actorul a fost scuzat de a se mai prezenta și miercuri la Tribunalul Mullumbimby, dar documentele instanței arată că bărbatul de 55 de ani a recunoscut o singură acuzație de conducere sub influența alcoolului, prima sa infracțiune de acest fel.

Simon Baker este unul dintre cei mai populari și îndrăgiți actori australieni, cunoscut pentru rolurile din ”Home and Away” și ”Devil Wears Prada”. A câștigat, de asemenea, nominalizări la Emmy și la Globul de Aur pentru rolul său principal din serialul american ”The Mentalist”.

Citește și
mascati
Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu: ”Un alt fugar a fost adus aseară în ţară - Florin Oprea, zis ”Raţă”
S-a întors în Australia după 20 de ani de succes la Hollywood 

A crescut în nordul New South Wales și a jucat în spectacole australiene clasice precum ”Heartbreak High” și ”A Country Practice”.

A câștigat titlul de cel mai bun talent nou la Logies - cele mai importante premii de televiziune din Australia - în 1993, dar s-a mutat la scurt timp în SUA, unde a obținut un rol în filmul ”L.A. Confidential”, câștigător al premiilor Oscar.

După două decenii la Hollywood, pentru care a primit o stea pe Walk of Fame, Simon Baker s-a întors la filmul și televiziunea australiene, exprimându-se atât în regie, cât și în actorie.

Cel mai recent a fost nominalizat pentru cel mai bun actor principal la Logies pentru rolul său din serialul de succes de pe Netflix ”Boy Swallows Universe”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult