Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) O vacanță de 5 stele la Hotel Turan Prince, în Antalya

Antalya este cunoscută în lumea întreagă pentru cel mai înalt nivel al serviciilor oferite turiștilor.

Un exemplu perfect este reprezentat de Hotel Turan Prince din Colakli, în districtul Manavgat, la o distanță de numai 55 de kilometri de aeroport. Clasificat cu 5 stele, modern, cu un personal binevoitor și vorbitor de limbi străine, le oferă oaspeților tot ceea ce își pot dori de la un concediu de vis.

Tipuri de camere disponibile la Hotel Turan Prince și facilități oferite

Hotelul oferă mai multe tipuri de camere, capabile să satisfacă cele mai diverse pretenții. Este vorba despre camere standard cu sau fără balcon, cu vedere la mare sau nu, sau despre așa-numitele Park Villa Family, prevăzute fie cu una, fie cu două băi, disponibile la rândul lor și în varianta cu vedere la mare. Special pentru persoanele în vârstă au fost concepute așa-numitele Senior Suite.

Indiferent de varianta pe care o alegi, vei găsi un spațiu de cazare primitor, cu aer condiționat centralizat, cu televizor, telefon, minibar, fierbător și set pentru ceai și cafea. Internetul WiFi este gratuit și la fel și accesul la seiful din cameră. Baia este dotată cu duș și cu uscător de păr. Curățenia se realizează în fiecare zi, iar schimbarea lenjeriei, de trei ori pe săptămână.

Spațiul exterior: plajă, restaurante, baruri, sport și facilități pentru cei mici

Indiferent cât de confortabile sunt camerele de la Hotel Turan Prince, cu siguranță vei prefera să petreci cea mai mare parte a timpului afară, fie pe plajă, fie bucurându-te de toate celelalte facilități.

Există o plajă de nisip proprie, cu acces gratuit la umbrele, șezlonguri, prosoape și saltele de plajă. La barul de pe plajă ai la discreție apă și băuturi răcoritoare, iaurtul turcesc sărat cunoscut sub numele de ayran, bere sau diferite cocktailuri.

Însă la Hotel Turan Prince, activitățile pe care le poți face în exterior sunt mult mai numeroase decât să te răsfeți pe plajă, profitând de clima blândă, de soare și de apele Mediteranei. Iubitorii de sport și mișcare pot să participe la jocuri de polo pe apă, volei pe plajă, baschet, aerobic, darts, tir cu arcul, bowling, biliard, plus o multitudine de sporturi acvatice. De asemenea, există aparate cu jocuri electronice.

În fiecare seară sunt organizate showuri cu spectacole tematice, cu animatori și muzică live. La dispoziția turiștilor se află și baia turcească cunoscută sub numele de hamam, precum și jacuzzi și servicii de masaj, plus piscine interioare și exterioare dotate la rândul lor cu șezlonguri și prosoape.

Există un restaurant principal și trei restaurante à la carte, precum și nu mai puțin de 10 baruri, amplasate în diferite locații din complex. Vei fi îmbiat cu mai multe tipuri de mâncare mediteraneană, orientală și internațională, pe care o vei uda cu cele mai diverse băuturi.

Și cei mici vor savura din plin vacanța, deoarece există o serie de locuri și metode de distracție concepute special pentru ei: cluburi, locuri de joacă, două tobogane, discotecă pentru cei mici, două piscine cu adâncime redusă și chiar bufet special pentru copii.

La Hotel Turan Prince, vei înțelege cu adevărat ce înseamnă să petreci o vacanță de vis, asemenea sultanilor din poveștile celor O mie și una de nopți!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult