Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„România, te iubesc!”, Război pe frontul economic, emisiunea integrală din 20 martie 2022

Your browser doesn't support HTML5 video.

Război pe frontul economic, o anchetă semnată de Paul Angelescu și Cosmin Savu. Doi ani de pandemie, o criză energetică și acum războiul din Ucraina vor schimba permanent ordinea mondială pe plan economic.

România și o lume întreagă se pregătesc să facă față unui val de scumpiri la alimente și energie. Războiul dintre Rusia și Ucraina, doi dintre cei mai mari producători de cereale din lume, va influența securitatea alimentară pe tot globul. România nu poate scăpa de aceste efecte. În același timp, avem rezerve uriașe de gaze și o producție semnificativă de cereale care ne pot transforma într-un furnizor de securitate pentru întreaga Europă dacă știm, în al 12-lea ceas, cum să le gestionăm.

Au trecut 25 de zile de la declanșarea „operațiunii militare speciale", așa cum a numit Vladimir Putin invazia Ucrainei. Milioane de refugiați, zeci de mii de morți, zeci de orașe mutilate. La granița României este în derulare cel mai mare conflict declanșat pe continentul european după al doilea război mondial.

Urmăriți în video emisiunea integrală din 20 martie 2022.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult