Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Jocurile săptămânii: Ski Safari, Nano Golf, MadSkill BMX și Donuts Drift

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ce este o mini vacanță fără o scurtă sesiune de jocuri? Cele mai bune recomandări vin chiar de la echipa iLileIT

Ski Safari se potriveşte perfect cu vremea de afară. Personajul principal trebuie să scape din calea avalanşei în timp ce trebuie să facă şi nistre trucuri spectaculoase ca să prindă şi mai multă viteză. Vin în ajutor şi pinguinii, dar şi celebrul om al zăpezii, Yeti. Runda nu are o linie de sosire, ci mai degrabă ţine cont de scorul pe care să-l obţii. Cu cât mai multe puncte, cu atât mai bine. Ski Safari costă 1 euro pe Android şi iOS, dar nu are reclame.

Nano Golf este un alt joc care poate fi jucat în reprize scurte. Are o grafică ce aduce aminte de titlurile anilor 80-90, însă este spectaculos şi simplu. Misiunea este să aduci mingea la steguleţ în cât mai puţine mişcări. Dacă reuşeşti acest lucru, treci mai departe la următorul nivel, care devine ceva mai complicat. Iar în unele runde apar şi cârtiţe, care trebuie evitate.

MadSkill BMX este un joc care se petrece într-un anotimp mai prietenos. Implică biciclete şi trasee extreme. Iar câştigătorul este cel care ajunge primul la linia de finish. Sunt doar două butoane de apăsat, în funcţie de ce urmează pe traseu. Fiecare victorie adăugată la palmares aduce şi bani virtuali cu care pot fi cumpărate biciclete mai performante. Jocul este gratuit dar vine cu reclame la schimb.

Donuts Drift este un joc cu o grafică simplă unde, trebuie să derapezi controlat pentru a aduna totate simbolurile de pe traseu înainte să se golească rezervorul maşinii. Fiecare cerc completat umple o parte din rezervor ca să poţi continua traseul. Banii virtuali adunaţi deblochează alte maşini mai uşor de controlat, dar şi mai rapide. Donuts Drift este disponibil gratuit pe dispozitivele cu Android şi IOS.

Citește și
jocurile paralimpice 2018
Jocurile Paralimpice 2018 sărbătorite de Google cu un Doodle

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult