Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Jocul săptămânii: God of War 4

Your browser doesn't support HTML5 video.

God of War 4 este unul dintre cele mai importante titluri din acest an. Unul de pus la inimă. Asta, dacă ai şi timp să-l joci mai mult.

God of War este o franciză mai cunoscută decât toate casele de pariuri de pe la noi. Măcar printre gameri. Dacă până acum precedentele jocuri din serie se întâmplau prin Grecia antică, God of War 4 este plasat în Scandinavia. Acolo unde, bineînţeles, oamenii locului dăduseră like şi follow la alte zeităţi. S-a ajuns pe aceste meleaguri după urzeala dintre Kratos, personajul principal din joc şi Zeus. Sezonul trecut, practic.

Ce credeţi că a făcut Kratos? Ce vor mulţi romani şi acum, în 2018. S-a mutat în peninsulă scandinavă, şi-a întemeiat o familie şi a devenit mai înţelept. Odată cu venirea pe lume a lui Atreus, fiul, lucrurile se schimbă. Cei doi pleacă într-o aventură epica - pentru că altfel nu s-ar mai fi făcut jocul.

Avem aşadar bătălii spectaculoase cu personaje de legendă din folclorul scandinav. Troli, căpcăuni şi aşa mai departe. Există gasca formată din Odin, Loki şi Thor. Şi, în general, ne mişcăm într-o lume senzaţional redată.

God of War 4 rulează fin doar Playstation 4 şi 4Pro, căci pe restul nu merge. Deloc. Pregăteşte-te să scoţi din buzunar vreo 60 de euro pentru el.

Citește și
jocuri
iLikeIT. Jocul săptămânii este WMD - o nouă aventură a râmelor din Worms

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult