Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un profesor de religie din Baia Mare și-a agresat sexual eleva minoră. Mama fetei de 16 ani a alertat poliția

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un profesor de religie și muzică de la un liceu din Baia Mare este arestat preventiv, acuzat că ar fi agresat sexual și ar fi hărțuit o elevă de 16 ani. Mama copilei a alertat conducerea școlii și poliția.  

Cazul a ieșit la iveală după ce fata de 16 ani s-ar fi plâns mamei sale că trăiește cu spaimă, după ce ar fi primit mai multe apeluri și mesaje cu conținut indecent de la profesorul ei. Femeia a decis să povestească totul autorităților.

La scurt timp, bărbatul de 47 de ani, care preda religie și muzică în liceul unde învăța fata, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală și hărțuire.

Conducerea școlii a anunțat mai multe anchete interne. Totodată, cei de la conducerea Inspectoratului Școlar din Baia Mare au transmis că profesorul a fost suspendat din funcție, iar dacă va fi găsit vinovat, va fi concediat. Între timp, Episcopia Ortodoxă Română a Maramureşului şi Sătmarului a anunțat faptul că bărbatului i-a fost retras pentru totdeauna dreptul de a mai preda religie în instituţiile şcolare, dar şi de a mai dirija vreun cor bisericesc din cadrul episcopiei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult