Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce spune eleva din Craiova, după ce a fost bătută de un coleg înainte de prima probă a examenului de Bac: „Mi-a vorbit urât”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un incident violent a avut loc în prima zi a Bacalaureatului. Protagoniști au fost doi candidați din Craiova - un băiat și o fată. După un schimb de replici, tânărul s-a năpustit asupra colegei și a lovit-o.  

Victima a fost dusă la spital pentru îngrijiri, dar a găsit apoi puterea să revină la școală pentru a susține examenul.

Scenele s-au derulat chiar înainte de prima proba a Bacalaureatului, în fața școlii. Eleva își amintește că totul a pornit de la un schimb de replici avut cu băiatul.

Maria Costache, victima: „Eu mă uitam la un coleg care era fix lângă el și soarele îmi bătea și mi-a vorbit urât și i-am spus scurt - nu meriți să mă uit la tine. A început să îmi dea cu pumnii în cap, în față, eu nu mai știu, am fost inconștientă."

Daniel Ion, inspector general școlar ISJ Dolj: „A fost acordat primul ajutor de către medicul școlar, după care s-a luat decizia de a fi transferată către spitalul 1 pentru investigații amănunțite."

Citește și
scandal sofer
Bărbatul care a sărit la bătaie la un alt șofer, în Constanța, și-a recunoscut vina. Agresorul spune că a fost provocat

Fata a fost diagnosticată cu fractură de piramidă nazală. Are nevoie de operaţie, însă a insistat să participe la examen. A susţinut până la urmă proba, cu un subiect de pe listele de rezervă.

Reporter: „Ce l-a determinat să reacționeze așa?”

Tatăl băiatului cercetat: „Vă rog să mă credeți că nu știu nimic, am înțeles că s-au aruncat cu apă unul pe altul, nu știu absolut nimic."

Izabela Stelea, martoră: „M-am speriat, am avut mult mai multe emoții, m-am panicat. Am văzut-o pe fată plină de sânge.”

Alexandru Brotac, martor: „Au fost niște tensiuni de care am auzit de câteva luni. Au avut câteva discuții între ei mai aprinse.”

Poliţiştii au întocmit pe numele băiatului un dosar penal. După examen, l-au dus la secţie pentru audieri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult