Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Imagini incredibile. Un urs sare pe masa de picnic a unei femei cu un copil, în Mexic, și mănâncă tot

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un picnic în parcul ecologic Chipinque din Mexic a fost întrerupt după ce un urs negru înfometat s-a apropiat de un grup de vizitatori, s-a urcat pe masa lor și le-a înghițit mâncarea.

Imaginile arată cum animalul devorează enchiladas și tacos la doar câțiva centimetri de mai multe persoane care au rămas încremenite.

La un moment dat, ursul își mișcă capul la mică distanță de femeia care se afla la masă, iar aceasta, de frică, acoperă fața unui copil.

După ce mănâncă, animalul se deplasează peste masa de picnic, apoi sare jos.

Videoclipul a fost postat online și a devenit viral, adunând peste 10 milioane de vizualizări pe platforma de socializare TikTok, potrivit BBC.

Site-ul web al parcului avertizează vizitatorii că întâlnirile cu urșii negri s-au înmulțit în zona metropolitană Monterrey și au fost văzuți dând târcoale în parcuri, cartiere și străzi din apropierea munților, crescând riscul pentru oameni și pentru urși.

Citește și
Ursul s-a suit în copac, în curtea liceului din Miercurea Ciuc. A fost împușcat pe loc | FOTO
Un urs a fost împușcat după ce a intrat în curtea unui liceu din Miercurea Ciuc și s-a urcat într-un copac

De asemenea, parcul a pus la dispoziție, online, o listă de recomandări cu privire la ce trebuie să facă în cazul în care o persoană întâlnește un animal.

Unul dintre sfaturi este că vizitatorii nu ar trebui "să încerce niciodată să fotografieze un urs de aproape".

În 2020, un alt videoclip din parc a devenit viral, când un urs negru a fost văzut apropiindu-se de o vizitatoare și i-a mirosit părul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult