Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr și-a făcut un selfie lângă iubita care îl înșela, fără ca ea să-și dea seama. Mesajul transmis

Un tânăr din Argentina și-a surprins iubita în timp ce îl înșela la o petrecere și a decis să-și facă un selfie cu întreaga scenă, iar fotografia a devenit ulterior virală.

Mariano, în vârstă de 20 de ani, s-a trezit la aceeași petrecere cu iubita lui, dar a avut un șoc când a observat că aceasta flirta cu un alt bărbat.

Noul cuplu era cu siguranță prea ocupat să remarce prezența lui Mariano la petrecere, așa că acesta s-a așezat pe canapea lângă ei și și-a făcut un selfie. În spatele lui apare iubita acestuia în brațele altui bărbat, sărutându-se.

Bărbatul a distribuit imediat fotografia în mediul online cu mesajul: ”Iubita mea (acum fosta) nu și-a dat seama că am venit amândoi la aceeași petrecere”.

Citește și
Julie Cahlaway
Metoda prin care o americancă a înșelat un bărbat „proaspăt divorțat” cu 280.000$

Bizar este faptul că tânăra nu și-a dat seama că iubitul ei a fost prezent la aceeași petrecere până în momentul în care a văzut fotografia online.

După ce fotografia a devenit virală și a adunat peste 67.300 de like-uri, Mariano a postat și o parte din conversația cu iubita lui, care încerca să repare greșeala.

”Eram foarte beată și el era extrem de insistent cu mine. Mi-a povestit o grămadă de lucruri și nu știu cum s-a ajuns acolo. Te iubesc și vreau să fiu cu tine”, i-a scris tânăra, fără succes, însă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult