Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român fără adăpost a dat peste cap traficul feroviar în Germania. 22 de trenuri au avut întârzieri

Un român de 57 de ani din Germania a reușit să dea peste cap traficul feroviar și să provoace întârzieri în cazul a 22 de trenuri. Estimările oficialilor indică faptul că ar fi vorba despre aproximativ 580 de minute cumulate de întârzieri.

Marți după-amiază, 22 de trenuri au fost afectate de închiderea unei linii de tren din Gelsenkirchen, oraș din vestul Germaniei. În plus, au fost și două devineri, ceea ce a dus la o întârziere totală de 580 de minute, notează Waz.de.

Potrivit informațiilor citate de presa locală, în jurul orei locale 16:35, mecanicul trenului RB 46 a informat poliția federală că un bărbat se afla pe șine pe ruta către gara principală Wanne-Eickel. Acest bărbat l-ar fi determinat pe mecanic să oprească rapid trenul regional, astfel încât acesta s-a oprit chiar în fața bărbatului și nimeni nu a fost rănit.

Vinovat de această situație s-a dovedit a fi un bărbat din România de 59 de ani și care nu are o locuință stabilă în Germania. După cum explică conductorul trenului pe care l-a oprit, românul se plimba desculț pe șine.

Suspectul ar fi continuat apoi să meargă pe șine în direcția stației principale Wanne-Eickel. Deutsche Bahn, cel mai mare transportator feroviar din Germania, compania care gestionează a ordonat apoi închiderea acestei rute și a rutelor paralele.

Citește și
joe si hunter biden
Procurorii americani spun că un român l-a angajat pe Hunter Biden pentru a influența politica SUA. Cine ar fi G.P.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult