Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un robot a atacat un inginer de la o fabrică Tesla din SUA. Angajatul, lăsat într-o „baltă de sânge”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un robot Tesla, compania deținută de Elon Musk, a atacat un inginer la fabrica din Texas. Incidentul a avut loc în 2021, dar abia acum a ieșit la iveală.

Robotul Telsa l-a rănit serios pe inginer, forțându-i pe muncitorii prezenți să apese rapid butonul de oprire de urgență.

Se pare că robotul a devenit violent din cauza unei defecțiuni majore. Doi martori au privit îngroziți cum colegul lor a fost atacat de robot, în fabrica Tesla din Texas. Robotul l-ar fi imobilizat pe inginer, după care și-a înfipt ghearele metalice în spatele și brațul angajatului, lăsând o „baltă de sânge” pe podeaua fabricii.

Incidentul, care a lăsat victima cu o „rană deschisă” la mâna stângă, a fost dezvăluit într-un raport de vătămare din 2021 depus la comitatul Travis și la autoritățile federale de reglementare, care a fost analizat de DailyMail.

Deși Tesla nu a raportat autorităților de reglementare nicio altă accidentare legată de roboți la fabrica din Texas, nici în 2021, nici în 2022, incidentul vine în contextul în care, de ani de zile, au crescut îngrijorările legate de riscurile pe care le prezintă roboții automatizați ai lui Elon Musk la locul de muncă.

Citește și
accident
O platformă auto cu mașini Tesla a fost spulberată pe Valea Oltului de o alta, care transporta autoturisme second hand. FOTO

Mai mult, avocații muncitorilor de la fabrica Tesla din Texas susțin că numărul accidentelor de muncă este mult mai mare decât cel raportat, iar un angajat chiar a murit.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult