Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un restaurant a pierdut 190 de milioane de $ după ce un șoarece mort a fost găsit în supă

Un popular lanț de restaurante din China a pierdut 190 de milioane de $ din valoarea de piață după ce o clientă, o femeie însărcinată, a găsit un șoarece mort în supă, relatează BBC.

După ce fotografiile cu șoarecele mort găsit în bolul de supă au ajuns online restaurantul fast food Xiabu Xiabu a suferit pierderi de 190 de milioane de $.

Restaurantul din provincia Shandong unde s-a petrecut incidentul a fost suspedant, iar managerii i-ar fi oferit clientei despăgubiri de 729 de $.

Soțul femeii a relatat în presa locală că aceasta a refuzat banii și a așteptat să facă un control medical înainte de a accepta compensații financiare.

Femeia luase câteva guri de supă când a făcut descoperirea. Angajații restaurantului sunt acuzați de cuplu că ar fi sugerat ca femeia să facă avort dacă se teme pentru sănătatea copilului ei. Ba mai mult reprezentanții restaurantului i-ar fi oferit și bani pentru o astfel de intervenție.

Cazul ei a generat furie și dezgust pe rețelele sociale din China. O anchetă a fost deschisă iar investigațiile continuă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult