Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un poliţist din Timiş, implicat într-un accident, a urcat băut la volan. Ar fi părăsit și locul accidentului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Acuzaţii grave pentru un poliţist din Timiş, implicat într-un accident rutier uşor.

Testele arată ca bărbatul urcase băut la volan. Mai mult decât atât, a plecat de la locul accidentului, chiar de sub nasul colegilor săi.

Poliţistul era în timpul liber şi era îmbrăcat în civil. Un dosar penal a fost deschis acum în acest caz.

Accidentul s-a petrecut în Lugoj, când maşina poliţistului a fost acroşată în trafic de un alt autoturism. Aşa a ieşit la iveală că omul legii era băut, de fapt. Rând pe rând, colegii lui au ajuns la faţa locului.

Poliţist de la Rutieră: „Doriţi să suflaţi în etilotest sau nu?” Polițist băut: „Nu în condiţiile astea”. Ceilalţi şoferi: „Dar în care condiţii?” Polițist băut: „Mă ameninţaţi, mă simt hărțuit”.

Până la urma agentul iese din maşină, dar nu suflă în etilotest, ci pleacă acasă.

Fratele celuilalt şofer implicat susţine că s-ar fi încercat muscamalizarea poveştii.

Fratele soferui implicat în accident: „Toţi au venit, au început să îl tragă de-o parte, colegii lui judiciariştii, unul i-a adus apa desfăcută înainte. Pe el l-au făcut scăpat cum se vede pe filmare. Nu l-au prins, l-au lăsat să fugă. Ulterior, după câteva ore, am înţeles că s-au dus după el şi l-au dus să sufle şi apoi l-au dus la probe de sânge”.

Până la urmă, agentul de la Poliţia Judiciară a fost testat, iar rezultatul a fost 0,19. I s-au recoltat şi probe biologice şi a rămas fără permis pentru trei luni.

Andreia Jerdea, purtător de cuvânt al IPJ Timiș: „Precizăm că la nivelul I.P.J Timiș, prin intermediul Biroului Control Intern, se efectuează verificări pe linie disciplinară cu privire la comportamentul ofițerului, cât și cu privire la modul de acțiune al polițiștilor care au intervenit la eveniment”.

În plus, este anchetată şi fapta de părăsire a locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult