Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un antrenor celebru a tocmit hoți din buzunare, pentru un eveniment special. Ce s-a întâmplat la final

Antrenorul echipei Arsenal a angajat o echipă de hoți din buzunare care să îi ușureze de bunurile de valoare chiar pe jucătorii săi. Tehnicianul Mikel Arteta a vrut să facă un „altfel” de antrenament.

Tehnicianul Mikel Arteta, care niciodată nu duce lipsă de idei originale, a angajat mai mulţi hoţi de buzunare profesionişti în timpul unei cine cu jucătorii lui Arsenal. Ideea a fost de a arăta grupului său importanţa de a fi pregătit şi alert în orice moment, anunţă presa engleză.

Potrivit The Athletic, citat de news.ro, antrenorul a angajat în secret o echipă de hoţi de buzunare profesionişti în timpul unei cine cu jucătorii. Aceştia au furat din buzunarele membrilor echipei, mai multe obiecte precum telefoanele şi portofelele.

La sfârşitul cinei, Mikel Arteta le-a cerut jucătorilor să îşi golească buzunarele. Atunci, mulţi dintre ei au descoperit că au rămas fără lucruri de valoare. Ideea, pentru antrenorul lui Arsenal, a fost de a arăta echipei sale importanţa de a fi alert şi pregătit în orice împrejurare.

În urmă cu câţiva ani, înainte de un meci cu Liverpool pe Anfield, el a instalat difuzoare uriaşe pe terenul de antrenament al celor de la Arsenal pentru a-şi obişnui echipa cu zgomotul de la Liverpool.

Citește și
Craig Shakespeare
A murit Craig Shakespeare. Fostul antrenor al echipei Leicester City avea 60 de ani

Arsenal debutează cu Wolverhampton pe Emirates Stadium, la 17 august, în noul sezon al campionatului Angliei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult