Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trucul „simplu” folosit de un cuplu din Marea Britanie pentru a câștiga de două ori la loto într-o singură lună

O familie din Marea Britanie a reușit să câștige de două ori la loterie în nici o lună. Membrii acesteia pun norocul pe seama unui „truc” legal la care ar putea apela oricine.

Neil și Hayley, ambii din Darwen, Lancashire, au câștigat 30 000 de lire sterline după ce s-au înscris la Loteria Codurilor Poștale în urmă cu trei luni. Cuplul se mutase recent în noua lor casă când au decis să-și încerce norocul, notează Daily Star.

„Tocmai am cumpărat casa acum trei luni. Am primit un premiu de 10 lire sterline în prima lună și acum 30.000 de lire sterline”, explică Neil.

Trei săptămâni mai târziu, codul poștal al cuplului a fost din nou câștigător, oferindu-le un alt premiu în bani, ceva mai mic, după cum notează presa locală. Cuplul crede că există un motiv simplu în spatele norocului lor, pe care oricine îl poate testa. Mai exact, cei doi au jucat la loterie și înainte și după ce s-au mutat, ceea ce le-a crescut șansele de câștig.

„Am început să jucăm imediat ce ne-am mutat”, explică Neil.

Citește și
loterie bilet loto
Un câștig la loterie s-a transformat într-un coșmar pentru o tânără, după ce statul i-a luat tot premiul

Nu numai că aceste câștiguri la loto le-au oferit celor doi un sprijin financiar binevenit într-o perioadă în care Marea Britanie se confruntă cu o criză a costului vieții, dar a și venit ca un ajutor pentru comunitatea de pe strada lor și asta deoarece în total 18 vecini au câștigat împreună 540.000 de lire.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult