Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânăra care a ajuns la formele pe care le visa dublând cantitatea de mâncare zilnică

O antrenoare de fitness, populară pe Instagram, spune că a ajuns la corpul visat prin dublarea cantității de mâncare pe care o consumă în fiecare zi.

Lauren Simpson a dezvăluit recent că a fost obsedată de fitness, dar într-un mod greșit, evitând carbohidrații, rămânând la cardio și lăsând „numărul de pe cântar să-mi regleze viața.”

"Sănătatea mea s-a deteriorat ca urmare a pedepsei pe care i-am aplicat-o corpului meu – infometându-mă și făcând prea multe antrenamente", a mărturisit australianca miercuri într-o postare sinceră pe Instagram.

Totuși, lucrurile s-au schimbat în bine, însă doar atunci când a realizat că trebuie să abordeze altfel subiectul legat de alimentație, optând pentru un stil de viață sănătos.

Citește și
femei bete
Două femei din Anglia, condamnate la închisoare după ce au scuipat mai mulți polițiști strigând că au coronavirus

„Ridicarea greutăților și învățarea despre antrenamentul de rezistență mi-au creat încrederea și mi-au creat forma corpului dorit. Am învățat că mâncarea nu este dușmanul”, a explicat tânăra de 29 de ani.

Începând cu 2015, Simpson a luat în greutate aproximativ 20 de kilograme antrenându-se din greu și crescând aportul caloric de la doar 1.000 la 2.000 de calorii mai sănătoase în fiecare zi, relatează The Sun.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult