Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Recordul stabilit de două gemene în vârstă de 107 ani. Cele două au fost separate în copilărie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Două surori gemene din Japonia, în vârstă de 107 ani, au stabilit un nou record pentru cele mai în vârstă surori identice din lume.

Umeno Sumiyama și Koume Kodama s-au născut pe 5 noimebrie 1913, pe Insula Shodo, în vestul Japoniei, într-o familie cu 11 copii.

Cele două au fost separate în copilărie și s-au întâlnit destul de rar până când au împlinit 70 de ani, potrivit Guinness World Records.

Surorile au fost agresate în școală pentru că erau gemene, ceea ce face ca perioada copilăriei să nu fie tocmai o amintire plăcută.

După ce au terminat școala generală, Kodama a fost trimisă să lucreze ca menajeră pe o insulă din sudul Japoniei. Cele două s-au căsătorit în părți diferite ale țării.

Citește și
Două gemene din România, cele mai tinere alpiniste din Europa care au escaladat Everestul
Două gemene din România, cele mai tinere alpiniste din Europa care au escaladat Everestul

Distanța dintre ele era de peste 300 de kilometri, astfel reușeau să se vadă doar la nunți și înmormântări. Însă după ce au împlinit 70 de ani, s-au reîntâlnit și au început să participe la pelerinaje budiste împreună.

În prezent, surorile locuiesc în azile diferite. Familia a transmis că cele două sunt sociabile și deseori glumesc despre vârsta înaintată pe care o au.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult