Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Recompensă uriașă oferită de poliția din Australia pentru a rezolva misterul unei crime vechi de 46 de ani

Poliția din Victoria, Australia, oferă o recompensă de un milion de dolari pentru a rezolva misterul în cazul unei morţi suspecte. Este vorba despre o mamă care avea cinci copii și care a fost găsită fără suflare acum 46 de ani.  

Mary Anne Fagan, în vârstă de 41 de ani la acea vreme, a fost văzută ultima dată în viață pe 17 februarie 1978, în Armadale, Australia, potrivit People.

Femeia a fost văzută ultima dată de un vecin în jurul orei 10:30, după ce și-a condus patru dintre copii la școală, potrivit comunicatului de presă al Poliției din Victoria.

Ultimul lucru cunoscut despre Mary Anne Fagan a fost un apel telefonic cu soțul ei, în jurul orei 11:00 dimineața.

După ce s-a terminat școala, cei patru copii mai mari ai ei, cu vârste de 15, 13, 12 și 6 ani au ajuns acasă la fratele lor de 17 luni care plângea singur în casă. Mașina femeii se afla pe alee. Toate ușile din casă erau încuiate, dar poarta laterală a casei era deschisă.

Citește și
hot
Un proprietar de bar din Galați oferă recompensă pentru prinderea unui hoț. Imaginile cu furtul au fost făcute publice

După ce copiii au spart o fereastră a casei pentru a intra înăuntru, au descoperit-o pe mama lor moartă într-un dormitor. Era „legată la mâini și înjunghiată mortal de mai multe ori”, a declarat poliția.

Poliția din Victoria a mai precizat că „nu s-a stabilit niciodată un motiv pentru uciderea ei și că o serie de obiecte personale luate din casă nu au fost recuperate. Detectivii cred că este posibil să existe persoane în comunitate care știu ce s-a întâmplat cu Mary Anne și cine a fost responsabil.”

Poliția a mai oferit în trecut recompense însă nimeni nu a dorit să ajute cu informații despre ce s-a întâmplat.

Anchetatorii speră că această nouă recompensă va încuraja pe cineva să vină cu informații, se arată în comunicatul de presă al poliției din Victoria.

„În ultimele patru decenii s-a desfășurat o investigație semnificativă în legătură cu moartea lui Mary Anne pentru a încerca să se stabilească cine a fost responsabil pentru uciderea ei și care a fost motivul”, a declarat în comunicat detectivul Dean Thomas, de la Brigada Omucideri a Poliției din Victoria.

„Poliția a vorbit cu zeci de persoane în cadrul acestei anchete, însă există întotdeauna posibilitatea să mai fie cineva care încă nu a vorbit cu noi”, a spus Thomas, explicând că orice informație nouă ar putea oferi autorităților șansa de „a afla adevarul și de a deschide o nouă anchetă”.

„Mary Anne a fost o mamă, o soție și o fiică foarte iubită și știm că familia ei încă îi resimte pierderea la fel de acut ca acum 46 de ani. Fiecare dintre copiii ei a trebuit să crească fără mama lor și știu că s-au gândit la asta aproape în fiecare zi”, a mai spus Thomas.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult