Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Poștașii din Vaslui vin cu pensia pe bicicletele electrice cu șezut „comfort line”. Care e viteza maximă

Bicicletă electrică pentru poștașii din Vaslui. Bicicletele care îi scutesc pe poștași de pedalat au fost construite special pentru activitatea de distribuirea a corespondenței și au fost deja distribuite în câteva localități din județ.

Vehiculele pot fi încărcate de la priză și au o autonomie de până la 80 de km, cu un coș special unde poștații pot pune corespondența și pachetele mici, arată publicația „Vremea Nouă”.

Patru dintre bicicletele electrice au ajuns în mediul rural, iar a cincea în municipiul Vaslui. Aceste achiziții fac parte dintr-un plan mai amplu de modernizare a instituției, demarat la începutul acestui an, de directorul Companiei Naționale de Poștă Română, Florin Valentin Ștefan.

Deocamdată, cinci poștași din județul Vaslui au scăpat de pedalat, dar este posibil ca numărul lor să crească în viitorul apropiat. Cele cinci biciclete electrice au fost repartizate astfel: una în municipiul Vaslui, una la agenția Muntenii de Jos, una la agenția Ștefan cel Mare, una la Bogești și una la Voinești. Aceste biciclete sunt create special pentru poștași. Au o geantă portbagaj în spate și coș de metal în față, sunt confecționate din aluminiu, pentru o greutate redusă, iar bateria este atașată de portbagaj și poate fi încărcată la prizele obișnuite.

„Asigură o deplasare comodă”

„Bicicletele electrice Devron sunt confecționate din aluminiu pentru o greutate redusă și rezistență crescută, sunt dotate cu un motor de 250 W și au o autonomie de 60-80 km, viteza fiind limitată la 25 km/h. Totodată, sunt echipate cu furcă cu sistem de amortizare a șocurilor și un șezut comfort line care asigură o deplasare comodă a factorilor poștali” anunța compania în momentul semnării contractului de achiziții.

Citește și
Agresoarea cu cârnatul din Vaslui
Agresoarea cu cârnatul din Vaslui a fost arestată preventiv. A trimis-o după gratii și pe nora de 16 ani

Aceste biciclete vor înlocui treptat vechile motoscutere, pe care postașii le folosesc de mai bine de 10 ani și care sunt atât de uzate, încât nu mai este profitabil să fie reparate.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult