Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pensionarul ghinionist din Dej. A pierdut plicul cu dolari pe care tocmai îi scosese din bancă

Un pensionar din Dej a avut ghinionul să piardă plicul cu bani pe care tocmai îi scosese din bancă. Bărbatul de 67 de ani avea nevoie de cei 5.000 de dolari pentru o operație.

Diagnosticat cu o afecţiune medicală, pensionarul a mers la o bancă situată pe strada Avram Iancu pentru a-şi schimba economiile în dolari. Săptămâna viitoare urma să plece în Statele Unite pentru a fi operat, având în vedere că mulţi ani a locuit acolo, relatează publicația Dejeanul.

A schimbat suma de 5000 $, iar tot ce îşi mai aminteşte este că a pus plicul cu bani în buzunarul interior al hainei, iar mai apoi a părăsit unitatea bancară. Când a ajuns acasă, şi-a dat seama că banii îi lipsesc, dar nu îşi poate da seama unde i-ar fi pierdut. Bărbatul a mers şi la poliţie, iar oamenii legii urmează să facă cercetări pentru a reface traseul acestuia, cu ajutorul camerelor de supraveghere din oraş. Fiind o problemă urgentă, omul face apel la cei care au găsit banii sau care au informaţii despre acest lucru, oferind chiar şi o recompensă.

Legea prevede chiar şi închisoare pentru cei care nu predau un bun găsit în termen de 10 zile. Astfel, potrivit art. 243 din Codul Penal, „fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut, sau de a dispune de acel bun ca de al său, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult