Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Orașul în care un câine a fost ales primar. Nu e o glumă. „Eu și trei câini am intrat în cursa electorală anul acesta"

Your browser doesn't support HTML5 video.

În fruntea unui orășel de peste Ocean a fost aleasă o cățelușă. La alegeri au participat zeci de mii de oameni, care și-au exprimat votul pe o rețea de socializare.

Contracandidatul câștigătoarei, un comediant local, are de gând să conteste rezultatul. Bineînțeles, doar de amorul artei. O cățelușă simpatică este noul primar al unui oraș aflat în apropiere de Minneapolis. Localitatea este atât de mică încât nu are administrație proprie, dar, o dată la patru ani, oamenii aleg un primar onorific. După o luptă electorală grea, „edilul" vrea să își tragă sufletul şi să fie mângâiat și scărpinat pe burtă.

„Te îndrăgostești imediat de ea, e un cățel dulce" spune un localnic.

Tammy Odegaard: „A avut competiție serioasă, totuși."

Kevin Wallevand, comediant: „Dar Khaleesi nu a fost singura care s-a aruncat în arenă. Iată-l pe Ken Matthees, unul dintre C-Boys."

Citește și
primar TR
„Ieşi, bă, de-aici!” Primar din Teleorman, amendat după ce a fost filmat în timp ce se bate cu un bărbat, într-o farmacie

Ken Matthees, Cboys: „Da, eu și trei câini am intrat în cursa electorală anul acesta."

Ken face parte dintr-un grup de comedianți din oraș. Canalul lor de Youtube este urmărit de aproape patru milioane de internauţi din întreaga lume.

CJ Lotzer, Cboys: „Ken nici măcar nu a știut că va candida la Primărie, l-am înscris în alegeri și a aflat și el când a apărut ziarul local."

Dar și-a luat misiunea în serios. A investit chiar în panouri publicitare.

CJ Lotzer, Cboys: „A ieșit în stradă, a strâns mâini, a obținut voturi, a pupat copii... Chiar nu-mi vine să cred că nu a câștigat, sincer să fiu."

Totuşi, bărbatul a pierdut în fața cățelușei.

Cățelușa a parcurs un drum lung până să fie aleasă în fruntea orăşelului. A venit pe lume pe un șantier, apoi a fost adoptată.

Dave Sherbrooke, stăpânul cățelușei Khaleesi: „Se gudura pe lângă toată lumea, nu avea favoriți."

Rămâne de văzut care vor fi primele măsuri pe care noul primar onorific le va adopta. Între 2014 și 2019, un alt patruped a ocupat această funcţie atât de râvnită.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult