Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O studentă a luat nota 10 deși a dat foaia goală. Ce a descoperit profesorul

O studentă de 19 ani din Japonia, pasionată de istoria artelor marțiale, a luat cea mai mare notă pentru că și-a scrisul eseul cu cerneală invizibilă.

Tânăra a folosit tehnica artelor marțiale denumită „aburidashi” și a petrecut ore întregi pentru a înmuia și sparge boabe de soia, informează BBC.

Cuvintele de pe eseu au apărut în timp ce profesorul ei a pus foaia deasupra aragazului pentru a o încălzi.

„E ceva ce am învățat dintr-o carte când eram mică. Am sperat ca nimeni să nu vină cu aceeași idee”, a povestit studenta pentru BBC.

Eimi Haga a povestit că și-a descoperit pasiunea pentru artele marțiale, după ce a urmărit mai multe desene animate la televizor, când era mică.

După ce a început facultatea, în Japonia, Haga a fost prezentă la un astfel de curs și i s-a cerut să scrie despre o vizită la Muzeul Ninja din Igaryu.

Citește și
Nicolae Vlad
Nicolae Vlad, ucigasul studentei japoneze, condamnat definitiv la inchisoare pe viata

„După ce profesorul nostru ne-a spus la oră că o să ne dea o notă mare pentru creativitate, am decis să-mi fac eseul diferit față de restul colegilor. M-am gândit ceva timp și mi-a venit ideea asta. Am fost sigură că profesorul îmi va aprecia măcar eforturile, așa că nu mi-a fost frică că aș putea lua o notă mică, deși conținutul eseului nu era prea interesant”, a mai spus Eimi.

„Am avut multe lucrări scrise în anumite coduri, dar nu am văzut niciodată unul în aburidashi. Nu am ezitat să-i dau fetei nota maximă”, a spus profesorul tinerei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult