Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O parte din Calea Victoriei s-a transformat în scenă, în weekend. „Să dansăm, să ne distrăm”

Your browser doesn't support HTML5 video.

800 de copii au partipat duminică, alături de părinți la un flash-mob pe Calea Victoriei din Capitală. A fost anunțat astfel „Big-little festival”.  

Este dedicat conexiunii dintre copii și parinți, iar prima ediție va avea loc la vară, în mijlocul naturii, la Râșnov.

O parte din Calea Victoriei s-a transformat duminică în scenă. Coregrafia a fost repetată temeinic acasă de copii, care au avut sarcina să-i învețe și pe părinți mișcările.

Reporter: „De ce ați venit astăzi aici? Femeie: Să dansăm, să ne distrăm și evident să aducem o bucurie prin inimile copiilor și părinților, să petrecem timp alături de copii."

Cu un flash mob s-a dat vestea că în vacanța mare va avea loc prima ediție a singurului festival din Europa de Est dedicat conexiunii dintre părinți și copii. Activitățile vor fi găzduite la Râșnov, județul Brașov, într-un spațiu ce se întinde pe mai bine de 11 hectare.

Citește și
calea victoriei
Calea Victoriei este din nou a pietonilor în weekend. Vremea bună a făcut să devină pietonală mai devreme cu o lună

Adrian Nica, co-organizator eveniment: „Ne-am întins pe o suprafață atât de mare și am populat cu ateliere de la cele mai banale, pentru copii foarte mici, începând cu 2 ani, până la orice, ateliere de olărit, orice pentru părinte și copil.

Adulții singuri nu au ce să facă, de aia există și restricții. De exemplu, nu poți cumpără bilet pentru adult, trebuie să fie adult și copil. Un adult singur sau un copl singur nu au ce să facă.”

Festivalul se ține între 21-23 iunie, în primul week-end din vacanța mare a școlarilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult