Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mamă și-a răpit fiul crezând că este ales de Dumnezeu pentru a doua venire pe Pământ a lui Iisus Hristos

O mamă ar fi fugit cu fiul ei în vârstă de 16 ani, despre care crede că a fost ales de Dumnezeu pentru a doua venire pe pământ a lui Iisus Hristos. Băiatul a fost găsit teafăr la peste 1.500 de kilometri de locuința sa.

Spring Thubaudeau, mama lui Blaze Thubaudeau, sora sa, Abi Snarr, și unchiul Brooke Hale au călătorit din Arizona în Idaho după ce au cumpărat un echipament de supraviețuire în valoare de mii de dolari, conform New York Post.

Ben Thibaudeau, tatăl băiatului, și-a dat fiul dispărut și a anunțat că ar putea fi în pericol deoarece mama sa „îl vede ca pe un slujitor Davidic care joacă un rol important în întoarcerea Salvatorului”.

„Au simțit că trebuie să-l ducă într-un loc necunoscut, unde să-și poată primi chemarea și să-și înțeleagă rolul în A Doua Venire”, a spus tatăl.

„Mă tem pentru siguranța lui, mai ales că este un adolescent rebel”, a mai spus bărbatul.

Citește și
tatuaj
Un salon din SUA realizează tatuaje cu cenuşa morților adusă de clienţii îndoliaţi

După ce fuseseră dați dispăruți de zile bune, Blaze a fost găsit în siguranță în Alaska de către agenții de frontieră, la portul de intrare din Alcan.

Spring Thibaudeau a devenit interesată de A Doua Venire a lui Hristos în 2015, soțul ei spunând că era chiar obsedată.

Aceasta participa și la sesiuni de vindecare energetică, fapt care l-a îngrijorat pe tatăl băiatului de 16 ani.

„El nu susține nimic din credințele ei. Este un adolescent normal, tot ce vrea să facă e să iasă cu prieteni și să stea pe telefon”, a mai spus tatăl.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult