Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din Brașov ar fi fost împușcată în piept de amantul gelos. Femeia a murit la spital

Your browser doesn't support HTML5 video.

Polițiștii caută un criminal în localitatea Dumbrăvița, din Brașov. Acolo o femeie de 35 de ani a fost împușcată pe stradă în timp ce mergea spre serviciu.

 

Anchetatorii nu au încă un suspect. Iar, bărbații bănuiți că ar fi putut săvârşi asasinatul soțul și un presupus iubit al victimei neagă implicarea.

 

Era ora 6 dimineața când femeia a ieșit pe poartă să meargă la serviciu. După doar câțiva paşi s-a prăbușit inconștientă.

Fusese împușcată în piept. Soţul ei susține că a auzit împuşcăturile dar, până a ieşit din casă, agresorul fugise. Ajunsă la spital în stare gravă, femeia a intrat în operație iar intervenţia chirurgicală a durat mai bine de 5 ore.

Din păcate, pacienta a murit pe masa de operație. Primul luat în vizor de anchetatori este un bărbat din sat despre care se spune că ar fi avut o relaţie amoroasă cu victima.

Presupusul iubit nu recunoaşte însă că ar fi ucis-o, iar criminaliştii scotocesc şi la această oră gospodăria lui în căutarea armei. Procurorii iau în calcul şi alţi suspecţi printre care şi soţul victimei iar căutările armei s-au extins şi la alte gospodării din sat.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult