Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din Dorohoi s-a aruncat pe geam, din dragoste. Își părăsea soțul marinar pentru iubit

O femeie din Dorohoi s-a aruncat de la etaj, din dragoste. Se certase cu soțul pentru amant, spunându-i partenerului de viață că nu-l mai suportă și vrea să-și facă bagajele și să-l părăsească.

Femeia de 34 de ani, a încercat să-şi pună capăt zilelor după ce s-a certat cu soţul, pe care voia să-l părăsească pentru un alt bărbat, potrivt publicației MonitorulBT.

Familia locuiește în Fălticeni din 2017, dar bărbatul este marinar și era mai mult plecat decât pe acasă

Pe 11 noiembrie, însă, femeia l-a anunțat pe soțul aflat pe mare că îl părăsește pentru un alt bărbat. Bărbatul s-a întors acasă la finalul lunii trecute și părea împăcat cu situația, pentru că între timp ar fi vorbit cu ea la telefon de mai multe ori și ar fi ajuns la o înțelegere.

În dimineața zilei de sâmbătă, cei doi au avut din nou discuții contradictorii pe fondul geloziei, iar la un moment dat femeia s-a aruncat de la etajul trei, arată sursa citată.

Citește și
slatina
O tânără a murit după ce s-a aruncat de la etaj, în Slatina. „Cum să-ți lași tu copilul?!”

Bărbatul a sunat imediat la 112, iar la faţa locului a ajuns o ambulanță. Cadrele medicale i-au acordat primul ajutor femeii, după care au transportat-o la Spitalul Municipal Fălticeni. Ulterior aceasta a fost transferată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava, cu mai multe fracturi și contuzii, inclusiv la coloana vertebrală.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult