Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a murit în urma unui conflict izbucnit într-un bar din SUA. A fost lovită în cap cu o scoică

O femeie a murit în timp ce se afla în vacanță în Belize, în urma unei dispute izbucnite într-un bar.

Jennifer Lynn Griffith, în vârstă de 46 de ani, a fost lovită în cap cu o scoică în timpul unei dispute care a început când soțul ei, Maynor Rene Ancona, în vârstă de 41 de ani, a intrat cu căruciorul lor de golf în clădirea unde se afla barul, potrivit Metro.

În timpul încăierării care a urmat, unul dintre lucrătorii de la bar a aruncat cu o scoică în ea, lovind-o în cap.

Jennifer, care se afla în vacanță în SUA, a refuzat să primească îngrijiri medicale, dar a doua zi a suferit dureri foarte mari și a leșinat. Din nefericire, când a ajuns la spital, medicii i-au declarat decesul.

Citește și
masina politie
O femeie a fost violată, bătută și amenințată cu moartea de doi pușcăriași din Alba. Agresorii, arestați preventiv

„Din câte am înțeles, înainte de disputa cu angajații barului, doamna se afla într-un cărucior de golf împreună cu soțul ei și este posibil să se fi lovit la cap. Ea a suferit o comoție cerebrală”, au declarat autoritățile.

Cauza morții lui Griffith nu a fost încă stabilită. Polțiștii spun că au cerut ca examinarea postmortem să fie făcută în regim de urgență.

„În acest moment, nu putem spune care este cauza morții. Dacă a murit din cauza scoicii sau în urma accidentului”, au mai precizat polițiștii.

Griffith era originară din Texas și locuia de câțiva ani pe Ambergis Caye, cea mai mare insulă din Belize, potrivit postului local de știri lovefm.com.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult