Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul pentru care Ryanair nu mai lasă pasagerii să ia apă în avion. „Erau pline de vodcă”

Personalul Ryanair îi oprește pe turiștii care zboară spre Ibiza să ia apă la bord, deoarece pasagerii își umpleau sticlele cu vodcă, a dezvăluit șeful companiei aeriene.  

Michael O'Leary, care conduce cea mai mare companie aeriană din Europa, a declarat că militează pentru introducerea unei limite de două băuturi pe aeroporturi, după ce tot mai mulți pasageri au un comportament inadecvat, scrie Daily Mail.

El a declarat că echipajul de cabină se confruntă acum săptămânal cu încăierări pe zboruri, deoarece călătorii consumă mai mult alcool decât ar trebui înainte de îmbarcare.

În plus, el a declarat că personalul a fost chiar forțat să înceapă să caute în bagajele pasagerilor înainte de îmbarcarea pe zboruri către Ibiza și alte destinații de petrecere. Acest lucru s-a întâmplat după ce călătorii au început să își umple sticlele de apă cu vodcă și să o strecoare la bord.

„Obișnuiam să le permitem doar să ia sticle de apă la bord, fără să ne dăm seama că erau pline cu vodcă. Acum nu le mai permitem nici măcar să le ia. Pe vremuri, oamenii care beau prea mult ajungeau să cadă sau să adoarmă. Dar acum acești pasageri iau și tablete și pudră. Este un amestec. Obțineți un comportament mult mai agresiv, care devine foarte dificil de gestionat. Și nu este îndreptat doar către echipaj. Pasagerii care se bat între ei este acum o tendință în creștere la bordul aeronavelor”, a spus Michael O'Leary.

Citește și
Boeing 777 escortat de 2 avioane Typhoon
Explozie fatală pe aeroport: Doi tehnicieni au murit după ce anvelopa unui Boeing a explodat brusc

Dar el a spus că problema călătorilor beți nu a fost rezumată la Ibiza, ci și în alte destinații de plajă, cum ar fi insulele grecești - și chiar Liverpool, Glasgow, Manchester și Edinburgh, de asemenea.

„Ibiza este, de departe, cea mai proastă destinație pentru acest lucru”, mai spune el.

Pasagerii nu sunt timizi când vine vorba de băutură.

Sfaturi pe TikTok

În ultima vreme, mulți au folosit TikTok pentru a împrtăși „sfaturile și trucurile” despre cum să poți obține alcool la bord.

Unii pasageri s-au postat turnând pahare de vin cumpărate de la barurile din aeroporturi în sticle de apă, cești de cafea sau orice alte recipiente pe care le aveau la îndemână.

În imaginile filmate, aceștia păreau veseli în timp ce urcau în avion și arătau cum au reușit să urce băutura la bord.

Alții s-au înregistrat umplând sticle de apă sau de băuturi răcoritoare cu băutura pe care o luaseră de la duty free, înainte de a se îndrepta spre zbor prin porți.

„Nu este atât de ușor pentru companiile aeriene să identifice persoanele aflate în stare de ebrietate. Atât timp cât pot sta în picioare, vor trece. Apoi, când avionul decolează, vedem comportamentul neadecvat”, a mai spus O'Leary.

Irlandezul, care a înființat compania aeriană bugetară în 1984, a dezvăluit că Ryanair se confruntă săptămânal cu cazuri de agresiune.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult