Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momente emoționante în Taiwan. O pisicuță a fost salvată de sub dărâmăturile unei clădiri distruse de cutremur

Salvatorii taiwanezi au descoperit o felină care a supraviețuit printre dărâmăturile unei clădiri distruse, la 12 zile după ce un cutremur mortal a lovit insula.  

O pisică Calico pe nume Hua Hua, care locuia la etajul opt, a rămas blocată în rămășițele clădirii Uranus din Hualien, care s-a clătinat în timpul cutremurului din 3 aprilie, potrivit The Independent.

Salvatorii încercau să demoleze clădirea, dar lucrările au fost întrerupte deoarece au încercat să scoată pisica de sub dărămături.

În timpul unei transmisiuni în direct despre demolare, luni seara, telespectatorii au văzut-o pe Hua Hua printre dărâmături. Cu toate acestea, capturarea pisicii s-a dovedit a fi o provocare în mijlocul haosului de după cutremur.

Pentru că salvatorii nu au reușit să o prindă a fost chemat proprietarul, iar vocea sa familiară a fost cea care a scos pisica din ascunzătoare.

Citește și
cutremur, Taiwan
Sute de persoane, evacuate dintr-un parc după cutremurul mortal din Taiwan

Clinica veterinară la care a fost dusă pisicuța a postat imagini cu Hua Hua, cu capul acoperit cu un con de protecție, în timp ce oficialii din domeniul sănătății îi examinau starea de sănătate după 12 zile de când a fost prinsă sub dărâmături.

Clinica a declarat că pisica se simte bine, în afară de faptul că este ușor deshidratată. Animalul avea zgârieturi minore, dar nu avea răni care să-i pună viața în pericol.

Salvatorii au căutat mai multe animale de companie dispărute în urma pagubelor, inclusiv alte patru pisici.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult