Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moment viral înregistrat în toaleta bărbaților. Un câine este surprins într-o ipostază mai puțin obișnuită

Un câine a devenit viral după ce a fost surprins de camerele de filmat în timp ce își face nevoile (ca un om) în toaleta bărbaților, scrie Daily Star.

Câinele care este antrenat pentru salvare, Dax, duce antrenamentul de a merge la toaletă la un nivel cu totul nou, lăsând pe toată lumea uimită.

Momentul hilar în care câinele s-a ridicat și a folosit pisoarul din baia bărbaților, dintr-un pub din Marea Britanie, a fost surprins de camerele de filmat.

Câinele de cinci ani din rasa încrucișată de mastiff, locuiește cu proprietara lui Danielle Duce și familia ei la The Plough, dar ea neagă că l-a învățat vreodată cum să folosească un pisoar.

Danielle, în vârstă de 46 de ani, a declarat pentru Manchester Evening News: „Clienții din local mi-au spus că a mai făcut asta înainte, dar în mod normal își ridică piciorul. Din fericire de data aceasta, clientul s-a gândit să-l fotografieze. Reacția lui, și a întregului pub a fost de deplină uimire”.

Și pe lângă faptul că folosește pisoarul ca o ființă umană, Danielle a spus că Dax este „un hoțoman” și că mâncarea trebuie să fie „la cel puțin 4 metri de podea” pentru a-l împiedica să o ia de la clienți.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult