Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Marian Godină, după ce Poliția Română a distribuit postări ale ministrului Bode: Pare ceva de o slugărnicie incredibilă

Celebrul polițist Marian Godină a criticat, pe o rețea socială, faptul că cei care se ocupă de pagina de Facebook a Poliției Române redistribuie postările ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode.

“Poliția Română îi face imagine domnului Bode, politician și membru de partid cu acte. O să spună unii că e ministru de Interne. Așa e, este, deci vorbele i-ar putea fi citate pe pagina MAI, fără să-i fie distribuite postările de pe pagina sa personală. Nu de alta, dar imaginea asta a poliției este făcută pe spatele polițiștilor operativi care muncesc și sunt dedicați acestei profesii, unii dintre ei își pierd viețile în timpul serviciului. Opinez că e profund greșit ca Poliția Română să-i facă imagine unui om politic și pare ceva de o slugărnicie incredibilă”, a scris Marian Godină, pe Facebook.

Polițistul a atras de mai multe ori atenția că Bode este om politic, nu polițist și că pagina respectivă ar trebui să fie destinată agenților.

“Mi-i și imaginez pe oamenii ăia de se ocupă de pagina de Facebook cum stau să vadă ce a mai postat dl Bode ca să-i dea share. Sau poate îi sună careva să le spună ‘băieți, a postat domn' ministru ceva, dați și voi un share acolo’. Băieți, promovați polițiștii. Domnul Bode e om politic, nu e polițist, chiar dacă merge el cu sirene și girofaruri prin trafic. Îl plictisesc oricum și îl ia somnicul de la ele. Cu scuzele de rigoare pentru campionul mondial, dar într-o singură poză putem vedea două tipuri de pupat în cwr, unul pentru capital de imagine și altul din slugărnicie”, a punctat Godină.

Polițistul face referire la faptul că pe pagina de Facebook a Polițieiti Române au fost redistribuite postări de-ale lui Lucian Bode în care acesta îl felicita pe David Popovici și una în care ministrul se afla la o festivitate.

Citește și
Marian Godină dezvăluie ce salariu are după 16 ani în poliție. ”Ți-ai dori să devii polițist pentru acest salariu?”
Marian Godină dezvăluie ce salariu are după 16 ani în poliție. ”Ți-ai dori să devii polițist pentru acest salariu?”

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult