Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Interlopul Nelson Mondialu cerșește bani de la fani pentru a-și pune termopane la vilă

Celebrul interlop clujean Nelson Mondialu a intrat în conflict cu fanii săi după ce a început să-i sufoce cu solicitările sale de donații. Ultima dată a cerut bani pentru a-și pune termopane și țiglă la vila pe care și-o construiește lângă Cluj-Napoca.

 

Nelson Mondialu pare a fi rămas fără bani după ce a început să-și construiască o vilă în localitatea Ciurila, de lângă Cluj-Napoca. Iar primul lucru la care s-a gândit a fost să apeleze la donațiile fanilor săi, scrie Știri de Cluj.

Așa a ajuns intelorpul să-și bombardeze admiratorii cu mesaje prin care le cere bani pentru geamuri și țiglă, oferind toate informațiile de care eventualii săi sponsori au nevoie pentru a-i vira bani, precum conturile bancare, dar și numele său real, Pop Nelson Simone.

Citește și
adrian corduneanu
Cum arată vila interlopului Adrian Corduneanu. Icoane, scaune învelite în celofan și alte imagini bizare GALERIE FOTO

Apelul la generozitatea fanilor săi i-a iritat însă pe aceștia, iar ultima sa postare în acest sens a asunat zeci de comentarii negative.

 

Are 617.000 de abonați la contul de YouTube

 

Temutul interlop este acuzat că a ajuns un cerșetor. ”Ce oameni sunteți voi cei care le dați bani la trântori ăștia manglitori. Aveți prea mult, oameni buni! Munciți să-l țineți pe trântor? Nu vedeți cum își bate joc de oameni?”, ”A apărut o nouă specie de interlop.... interlopul cerșetor!”, ”Du-te dracului la muncă, că ești ditamai huiduma. Nu mai trăi de pe spatele altora, tu și familia ta”- sunt câteva din comentariile primite de Nelson Mondialu.

Fără a fi avut vreo slujbă în viața lui, Nelson Mondialu se mândrește online cum a furat din magazine și a înșelat lumea, arată sursa citată.

Cu toate acestea, și-a format un grup incredibil de mare de fani, care sunt impresionați de talentele lui.

Iar la live-urile pe care le face pe YouTube, foarte mulți oameni îi trimit donații, altfel s-ar opri. Și numărul acestora nu este deloc de neglijat: contul său are 617.000 de abonați.

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult