Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Hulk cel împiedicat. O căzătură l-a transformat pe celebrul personaj din super-erou în sperietoare pentru copii

Your browser doesn't support HTML5 video.

O întâmplare amuzantă s-a petrecut la o petrecere de copii din Brazilia. Un animator costumat în super-eroul Hulk și-a făcut o intrare memorabilă.

Invitat să-i distreze pe cei mici, băiatul s-a împiedicat și a căzut înainte să-și înceapă reprezentația, stârnind îngrijorare, dar și chicoteli în jur.

Este ultimul lucru la care te aștepți de la un super-erou de talia lui Hulk. În filme ne-a arătat că nimic nu-i stă în cale. În realitate, însă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Celebrul Hulk, de fapt un animator îmbrăcat într-un costum uriaș, s-a prăvălit într-o clipită. Situația a amuzat-o pe o fetiță, dar o altă copilă, îngozită, a luat-o imediat la fugă.

Personajul Marvel se alătură astfel altor vedete, care s-au trezit cu fața la podea. Un patinator-cântăreț este un exemplu grăitor.

Citește și
Sajad Gharibi
"Incredibilul Hulk". Iranianul care ridica greutati de 175 de kg si impresioneaza cu fizicul sau. FOTO

Trebuie să apreciem, totuși, că a continuat să cânte.

Memorabilă a fost și o cursă între bunici, organizată într-un orășel din Statele Unite.

Chiar și robotul Atlas al celor de la Boston Dynamics a înâmpinat probleme, dar a reușit să se ridice singur, spre deosebire de Hulk, care a avut nevoie de ajutor.

Părinții sărbătoritului spun că super-eroul nu s-a rănit, iar întâmplarea nu l-a oprit să-și ducă misiunea la bun sfârșit. Animatorul fusese plătit cu aproape 150 de dolari, după ce un alt coleg de breaslă, rezervat inițial, nu a mai venit.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult