Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop săptămâna 8 - 14 iulie 2024 cu Cristina Demetrescu: „Unii pot câștiga bani cu lopata”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul săptămânii 8-14 iulie 2024. Astrologul a vorbit despre conjuncția Marte – Uranus și ce aduce această combinație pentru zodii.

Multe aspecte armonioase între planete în această săptămână și asta va crea conjuncturi favorabile pentru foarte multe acțiuni ale ale oamenilor. Este o săptămână în care ne putem propune anumite lucruri cu succes, dar este și o săptămână în care succesele se împletesc cu momente foarte imprevizibile. Pentru cine este împăcat cu conștiința lui, orice fenomen imprevizibil vine cu surprize plăcute. Pentru cine este neîmpăcat cu conștiința lui, probabil mai puțin.

Este o săptămână în care conjuconjuncția aceasta Marte-Uranus se produce pe un semn financiar, pe Taur, și unii pot câștiga cu lopata, apropo de surprize. Suntem, până prin primăvara anului viitor 2025, în era extremelor. Deci unii pot câștiga cu lopata, alții pot pierde. Și parcă sună așa a transfer dintr-un cont în altul. Unii câștigă pentru că pierd alții și cumva invers.

Evident că nu este doar în plan financiar. Nu aș risca să mă duc acuma, pentru că Taur este un semn venusian, să-mi fac o culoare de păr așa roșcată. Adică n-aș merge nici pe riscuri foarte mari din din punct de vedere estetic.

Apropierea lui uranus de Algol poate să creeze fenomene imprevizibile la modul general, dar aici noi nu putem avea controlul asupra lor. Tot ce se întâmplă ciudat în următoarea săptămână, toate scandalurile, toate fenomenele imprevizibile, noi nu putem să ținem controlul asupra lor, nu putem decât să luăm la cunoștință că trăim într-o lume nebună și cu a și cu asta basta.

Vezi în video ce a spus Cristina Demetrescu despre fiecare zodie în parte, în studioul Vorbește Lumea de la PRO TV. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult