Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gestul neașteptat făcut de o femeie care s-a vindecat de cancer

O britanică de 43 de ani, care a învins în trecut cancerul la sân, s-a sinucis pentru că era convinsă că i-a revenit boala.

Dawn Cheetham, mama unei fetițe de 8 ani, a fost diagnosticată cu cancer mamar în 2014, iar un an mai târziu a învins boala, după chimioterapie. Însă, în ultima perioadă, se temea că boala i-a revenit, pentru că începuse să aibă dureri de stomac și crampe, relatează Daily Mail.

Femeia s-a supărat într-o seară, când iubitul ei a ieșit în oraș cu prietenii lui, în loc să-și petreacă timpul împreună. Cuprinsă de gânduri negre și convinsă fiind că va murit în curând de cancer, Dawn s-a spânzurat în dulapul fiicei ei.

Iubitul ei, Jonathan Mellor, a găsit-o moartă când a revenit acasă. Cei doi erau împreună de 17 ani și aveau un copil împreună.

Necropsia a stabilit că Dawn era perfect sănătoasă.

Jonathan a spus că iubita lui a fost extren de afectată după ce a fost diagnosticată cu cancer. Chiar dacă medicii i-au spus că tratamentul a scăpat-o de boală, ea se alarma la orice durere, iar în lunile dinaintea sinuciderii era copleșită de gândul că i s-a întors boala.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult