Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fenomenul bizar care a apărut în „cel mai ciudat oraș britanic”. Cum trăiesc mulți oameni și gestul șocant făcut de o femeie

Timp de mulți ani, Glastonbury a fost sinonim cu un stil de viață alternativ care i-a adus reputația de „cel mai ciudat oraș din Marea Britanie”. Cu toate acestea, unele gesturi ale locuitorilor sunt considerate bizare în continuare.

În ciuda imaginii, potrivit unui localnic, unii membri ai comunității celor care trăiesc în rulote din orașul Somerset duc reputația orașului la noi extreme, notează Daily Star.

Podcasterul Joe Fish a stat de vorbă cu localnicii și cu cei care locuiesc în rulote în încercarea de a descoperi adevărul din spatele tensiunilor din spatele celor două comunități din Glastonbury. Una dintre femeile cu care a stat de vorbă a povestit o poveste cutremurătoare care a început cu nuditate publică și s-a încheiat cu un atac violent.

ONG-ul Crisis estimează că peste 18.000 de persoane trăiesc în vehicule sau corturi numai în Anglia. În lipsa unor cifre oficiale, experții spun că numărul acestora ar putea fi chiar mai mare. În timp ce Bristol este considerat centrul acestei tendințe, oficialii consiliului din Glastonbury spun că văd „de 20 până la 30 de ori mai multe gospodării care locuiesc în camionete decât în Bristol”.

Gestul șocant al unei femei

Odată cu numărul tot mai mare de oameni locuiesc în dubițe sau corturi apar probleme semnificative pentru comunități, inclusiv eliminarea deșeurilor, abuzul de substanțe și, în multe cazuri, comportamentul antisocial. O localnică din Glastonbury cu care Joe a stat de vorbă a povestit că a fost atacată pe stradă de o altă femeie care, în opinia ei, locuia într-o rulotă.

Citește și
Insectele veninoase „sperietori în formă de craniu ” terorizează o țară cu mulți români. „Apar în toate poveștile de groază”
Insectele veninoase „sperietori în formă de craniu ” terorizează o țară cu mulți români. „Apar în toate poveștile de groază”

„Nu-mi venea să cred ce făcea fata asta. Am deschis ușa de la intrare, iar ea stătea la un magazin de artizanat de peste drum. Își scosese sânii din sutien și le dădea băieților din zonă care se învârteau în jurul ei fie o alăptare în grup, fie o lecție de biologie”, explică femeia.

Încercarea de a interveni s-a dovedit a avea consecințe violente. „M-am apropiat, iar următorul lucru pe care îl știu este că mă lovea cu piciorul pe jos ca pe o minge de fotbal”, a adăugat femeia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult