Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeia din Mureș a fost ucisă de soț în casă cu cei doi copii, după ce judecătorii au refuzat să-i acorde ordin de protecție

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ies la iveală noi detalii în cazul femeii din județul Mureș care, acum două săptămâni, a fost ucisă de soțul ei, după ce instanța i-a refuzat victimei prelungirea ordinului de protecție.  

Potrivit procurorilor, bărbatul băuse alcool și, într-o criză de gelozie, și-a înjunghiat mortal soția, în locuința în care se aflau cei doi copiii minori ai cuplului și mama femeii.

Imediat după atac, bărbatul a fugit din casă. Dar apoi s-a predat și a recunoscut crima. Acum, este arestat preventiv pentru omor.

Vă reamintim că femeia a obținut un ordin de protecție în decembrie anul trecut. Cum în februarie, acest ordin a expirat, ea a cerut la Judecătoria Reghin un nou ordin, pentru că se temea, în continuare, de bărbatul agresiv.

Însă magistrații au considerat cererea drept neîntemeiată, pe motiv că femeia nu a putut să dovească faptul că viața i-ar fi în pericol. Ea nu a făcut apel la soluția pronunțată.

Citește și
Alina
Alina a fost ucisă de soț pentru că a vrut să divorțeze. Crima a venit după o decizie halucinantă a judecătorilor

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult