Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi români, soț și soție, arestați în Austria după ce au înlocuit obiectele din colete. Ce primeau de fapt cumpărătorii

Doi români, soț și soție, au fost arestați în Austria după ce au înlocuit bunurile noi din coletele pe care le livrau oamenilor cu vechituri sau produse mai ieftine, a transmis poliția din Austria Superioară, citată de Heute.

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, și femeia, de 26 de ani, acționau în Ansfelden și în Linz.

Totul a luat sfârșit după ce românul a fost prins conducând fără permis de conducere și sub influența unor substanțe care crează dependență. În mașină, polițiștii au găsit colete deschise și o jachetă furat, iar bărbatul a fost reținut.

„În plus, în timpul unei percheziții la adresa de domiciliu a unei cunoștințe, unde stăteau cei doi, au fost recuperate mai multe obiecte furate”, a precizat poliția într-un comunicat.

În primăvară, Camera de Muncă din Austria Superioară a raportat mai multe cazuri în care au fost livrate bunuri „neconforme”. Un client a comandat un iPad Air de la Apple prin Amazon pentru 700 de euro, dar a primit în schimb o carte.

Citește și
vama
Peste 170.000 de români au intrat în țară în ultimele două zile. Mașinile sunt pline de suveniruri și daruri din străinătate

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult