Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cunoscut luptător de kickboxing, înjunghiat într-o sală de sport din Timișoara după o postare pe TikTok. Faze șocante | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un luptător de kickboxing a fost înjunghiat într-o sală de sport din Timișoara, după ce a lovit mai întâi cu pumnul un tânăr de care râdea pe TikTok. Cel din urmă îi reproșa comportamentul online, iar la un moment dat lucrurile au degenerat.  

Un cunoscut luptător de kickboxing, Alin Văcăreanu, a fost înjunghiat într-o sală de sport din Timișoara de un tânăr pe care l-a lovit el mai întâi cu pumnul, după ce acesta din urmă îi reproșase faptul că râdea de postările lui de pe TikTok, scrie Opinia Timișoarei.

Incidentul a pornit de la postările a doi tineri din Cărpiniș pe TikTok, de care Văcăreanu a început să-și bată joc, scrie sursa citată. Zilele trecute, cei trei s-au întâlnit la o sală de sport din Timișoara, iar tinerii i-au cerut socoteală luptătorului de kickboxing pentru reacțiile lui online.

Lucrurile au degenerat brusc după ce Văcăreanu l-a lovit cu pumnul pe unul dintre tineri. A început o bătălie generală, cu cei trei fugărindu-se prin sala de sport, printre ceilalți clienți care își vedeau în continuare liniștiți de exercițiile lor.

Kickboxerul înjunghiat, reținut pentru că a provocat întregul incident

La un moment dat, în conflicat s-a mai implicat un bărbat, care scoate un cuțit și îl înfinge în Văcăreanu, în văzul tuturor celor prezenți, după care fuge. Toate fazele au fost suprinse de camerele de supraveghere ale sălii de sport.

Citește și
ucis sotie
O femeie din Galați și-a înjunghiat mortal partenerul după ce au băut amândoi, iar bărbatul a luat-o la bătaie

Rănitul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, după care a fost reținut de poliție pentru că a provocat întregul episod sângeros, dar și pentru tulburarea ordinii publice. Oamenii legii spun că l-au identificat și pe atacatorul cu cuțit și e doar chestiune de timp până când îl vor prinde.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult