Cum arată meniul de lux de la Coachella. Cât costă experiența VIP de la festival
Meniul VIP de la Coachella a fost creat de Zarah Khan, bucătarul executiv de la Rustic Canyon, un restaurant apreciat de critici din Santa Monica.
La Rose Garden, una dintre zonele exclusiviste la care au acces VIP-urile de la Coachella, sunt servite astfel de meniuri exclusiviste.
Outstanding in the Field, prezentat ca fiind „un restaurant ambulant fără pereți”, a găzduit experiența culinară pop-up la Coachella în ultimii nouă ani.
Cum arată meniul de lux de la CoachellaPrimul fel de mâncare a fost Pain au Levain cu semințe de la Clark Street Bakery și napi murați. Napii delicioși au fost garnisiți cu trandafir și sumac.
Al doilea fel de mâncare a fost labneh de ciuperci. Labneh-ul a fost servit alături de laffa de arpagic și un fel de pâine israeliană.
Potrivit unui comunicat de presă, bucătăria lui Khan se concentrează pe legume și este inspirată de influențele mediteraneene, și pakistaneze.
Al treilea fel de mâncare a fost o salată cu sos tahini, ridichi, ierburi și flori comestibile.
La felul principal s-a servit halibut local cu orez jad și mazăre. Peștele a fost preparat cu usturoi verde și crustă de coriandru.
În final, ca desert s-a servit Gâteau Basque cu zmeură și frișcă de trandafiri cu sfeclă.
La fiecare fel de mâncare a fost servit un alt vin. O astfel de cină exclusivistă costă peste 350 de dolari de persoană, conform BI.