Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cultură de canabis supravegheată din dronă, la Satu Mare. Ce au pățit traficanții

O cultură de canabis era supravegheată din aer, cu drona, într-o localitate din Satu Mare. Acest lucru nu le-a folosit însă deloc întreprinzătorilor care o exploatau, pentru că au fost „călcați” de polițiști.

Polițiștii de la Crima Organizată din Satu Mare au percheziționat trei locații la sfârșitul acestei săptămâni, două în municipiu, și una în localitatea Bolda, relatează publicația PresaSM.

Erau vizate trei persoane, bănuite de trafic de droguri de risc, respectiv nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

„În urma perchezițiilor domiciliare, a fost descoperită o cultură outdoor, compusă din 11 plante, în diferite stadii de dezvoltare, aproximativ 15 kilograme de masă verde și au fost ridicate și indisponibilizate 800 de grame de muguri de canabis, 7 telefoane mobile, 2 grindere, un cântar de precizie, o carabină de vânătoare, 13 cartușe și o dronă performantă, destinată supravegherii culturii” au transmis polițiștii, într-un comunicat.

Doi dintre suspecți au fost arestați la domiciliu, iar cea de-a treia a primit de la instanța de judecată măsura controlului judiciar. Procurorii au formulat acuzații pentru infracțiunile de de trafic de droguri de risc, deținerea de droguri de risc în vederea consumului propriu, respectiv nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult