Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Concurs de frumusețe canină la Bistrița. Vizitatorii pot vedea peste 2.000 de exemplare din 120 de rase aduse din 17 țări

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cei care iubesc animalele sunt invitați să vadă un concurs de frumusețe canină. Peste 2.000 de exemplare din 17 țări își etalează ținuta elegantă, dar și priceperea.  

Competiția organizată la Bistrița a ajuns anul acesta la a 25-a ediție.

Frumoasele exemplare, ce reprezintă aproape 120 de rase, au intrat de vineri în competiție. Deși sunt la primul concurs, unii s-au descurcat excepțional.

Concurent: „Deja am luat locul I la tineret, la junior. Suntem la primul concurs”.

Concurentă: „Un exemplar de kangal în vârstă de un an. Este prima lui expoziție. Foarte bun pentru pază. Se comportă foarte bine cu copiii”.

Concurenții din străinătate sunt impresionați de organizarea competiei și de cum au fost primiti la noi în țară.

Citește și
hranitor animale
Gadgeturi pentru animalele de companie. Hrănitor smart pentru câini și pisici, care se poate conecta la Wi-Fi

Concurentă din Slovacia: „Ne place foarte mult. Este foarte frumos, foarte bine organizat. Este născut în Slovacia. Este deja campion în câteva țări”.

Concurentă din Ucraina: „În Ucraina avem inclusiv pe stradă această rasă, însă în Europa este mai rară. Este singurul din acestă competiție”.

Spectatorii au fost cuceriți de frumusețea patrupezilor.

Spectator: „Sunt foarte buni. Se vede că sunt campioni și își merită locul”.

Spectator: „Am venit să vedem ce rase concurează. Ne plac foarte mult cățeii”.

Matilda Gubesch, organizator: „Avem trei competiții internaționale și o competiție națională. Avem 117 rase și câini. Cam 570 pe expoziție. E pentru prima dată când avem așa de mulți”.

Ziua de duminică a fost rezervată pentru demonstraţiile de dresaj. O probă de concurs va fi dedicată celormai mâncăcioşi câini.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult