Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Caz ireal în Vaslui. L-a ucis și l-a dus la preot în sicriu, să-l îngroape. Refuzat, s-a dus să bea, cu sicriul lăsat în drum

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poveste macabră, în județul Vaslui. Un bătrân de 83 de ani a fost ucis, iar principalul suspect - aflat acum în arest - e chiar cel care avea grijă de el.  

Individul ar fi încercat să-și ascundă fapta și i-a anunțat pe vecini că l-a găsit mort în casă. Apoi l-a pregătit și l-a dus în sicriu, cu o remorcă, până la biserică. Preotul a intrat însă la bănuieli și a anunțat poliția.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Bărbatul de 83 de ani locuia în comuna Miclești, din Vaslui, cu nepoata și partenerul de viață acesteia, un individ de 67 de ani. Acesta s-ar fi supărat însă că bătrânul i-ar fi făcut unele reproșuri și ar fi izbucnit.

Localnic: „Vreo doi ani de zile a trăit numai cu pensia lui. Am înțeles că era băut. El a zis că glumește cu moșul, așa am auzit, că l-ar fi strâns de gât”.

Citește și
moartă ecuador
O femeie declarată decedată, dar care s-a trezit în sicriu, a murit după o săptămână

Când a văzut că bătrânul nu își revine în simțiri, individul le-a spus oamenilor din sat că a fost vorba de o moarte naturală.

Martor: „A luat trei oameni, l-a scăldat, l-a pus în sicriu și apoi în remorcă la motosapă și l-a dus la casa parohială. Părintele nu l-a primit, i-a spus să aducă dovadă de ce a decedat”.

Localnic: „Părintele, fără document, nu primește. S-a sesizat și a anunțat poliția. Nu era violent, agresiv, pe consum de alcool a săvârșit fapta”.

”Niciodată nu am crezut așa ceva”

Un trecător a filmat cum, în drum spre casă, bărbatul a făcut și o oprire la barul din sat. Iar pe mort l-a lăsat pe drum, în sicriu. Imaginile au fost postate apoi pe internet.

Martor: „Am fost la un mort care era mort. Nu avea urme pe corp de violență, nu, nu avea nimic. Niciodată nu am crezut așa ceva”.

După ce preotul a anunțat poliția, trupul neînsuflețit al bătrânului a fost preluat de medicii legiști.

Ingrid Botezatu, Parchetul Tribunalului Vaslui: ”În urmă efectuării necropsiei, s-a constat că moartea acestei persoane a fost o moarte violentă. Au fost declanșate cercetări pentru omor”.

Bărbatul de 67 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Singura care îi ține acum partea este partenera lui de viață, nepoata victimei. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă să-și petreacă următorii 20 de ani după gratii. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult