Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Câștigătorul premiului de 1,35 miliarde de dolari la loteria din SUA a plecat acasă cu mai puțin de 500 de milioane

Câștigătorul celui de-al patrulea cel mai mare câștig la loterie din istoria SUA s-a dus să-și revendice premiul. A câștigat 1,35 miliarde de dolari, dar în final a plecat acasă cu mai puțin de 500 de milioane, potrivit Insider.

Persoana care a câștigat marele premiu de 1,35 de miliarde de dolari avea două variante prin care putea să îl revendice o sumă unică sau plata în 30 de rate, timp 29 de ani.

Fericitul câștigător a ales prima variantă, deși – în cazul celei de-a doua – ar fi încasat o sumă semnificativ mai mare.

După ce a optat pentru plata unică, persoanei în cauză i-au revenit 723.564.144 de dolari, dar 173,6 milioane sunt destinate plății taxelor federale, iar 51 de milioane de dolari sunt impozite, au transmis reprezentanții loteriei de stat din Maine.

Biletul a fost câștigat la extragerea din 13 ianuarie și a fost cumpărat de la o benzinărie din apropierea orașului Lebanon, Maine. Proprietarul benzinăriei care a vândut biletul a primit un bonus de 50.000 de dolari și a împărțit jumătate din el între angajați.

Cel mai mare premiu la loteria din SUA a fost câștigat anul trecut, pe 7 noiembrie, și a fost în valoare de 2,04 miliarde de dolari. Proprietarul benzinăriei a primit un bonus de 1 milion de dolari pentru vânzarea biletului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult