Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Carabinierii le-au confiscat apartamentul unor români din Italia din cauza postărilor pe Facebook

Un cuplu de români a rămas fără apartamentul deţinut în Italia în urma implicării într-un dosar de trafic de droguri, descoperită pe baza postărilor de pe reţelele sociale.

Potrivit Corriere del Veneto, carabinierii au descoperit o reţea de trafic de droguri formată din 16 persoane, printre care şi 5 români, care se specializase în vânzarea de marijuana şi haşiş în regiunea Veneto. Într-un singur an au importat 200 de kilograme de droguri din Spania, unde aveau o plantaţie în hale industriale din Almeria şi Malaga.

Stupefiantele erau aduse în portbagajul cu fun dublu al unei maşini, dar şi în valiza unui cuplu de români, care călătoreau constant cu autocarul din Spania în Italia. În cadrul anchetei, apartamentul acestora din localitatea Santa Maria di Sala a fost pus sub sechestru.

Carabinierii spun că, din traficul de droguri, membrii reţelei, care ar fi fost condusă de doi români, ar fi câştigat un milion de euro.

Unii dintre ei, inclusiv cei doi soţi români, au făcut greşeala să posteze pe Facebook imagini cu maşinile noi pe care şi le-au luat din profiturile ilegale, atrăgând astfel atenţia oamenilor legii. Potrivit anchetatorilor, oamenii au investit rapid în maşini fiindcă le era teamă să ţinăî atât de mulţi bani în casă.

Citește și
Traficanti
DIICOT a efectuat mai multe percheziții pentru prinderea unor traficanți de droguri

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult