Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Au avut loc ultimele repetiții pentru Parada Națională de 1 Decembrie. La ce oră va începe

Your browser doesn't support HTML5 video.

Parada Militară de 1 Decembrie va fi un spectacol garantat pentru miile de români care sunt așteptați la Arcul de Triumf din Capitală. Cei 1500 de militari care vor defila acolo, au luat parte la repetiția finală.

La 11 fix, duminică, repetițiile finale pentru Parada Militară Națională au început în locul consacrat: Piața Arcului de Triumf. Sute de oameni care au ieșit la plimbare s-au oprit să îi admire pe militari.

„Nu este deloc un eveniment simpliu de organizat. Deși pare că nu facem decât să ne deplasăm cadentat în pas de defilare, lucrurile sunt complexe și cu siguranță vom oferi românilor spectacolul agreabil al datoriei împlinite. În esență, asta înseamnă Parada Națională: o transmitere de valori către români și mai ales către tinerele generații”, a spus purtătorul de cuvânt al MApN.

De Ziua Națională, românii vor putea să asiste la acest eveniment, dar trebuie să respecte măsurile de distanțare.

„În istoria Armatei Române, Arcul de Triumf a însemnat întoarcerea din război. Toți militarii sunt îmbărbătați de acest sentiment de mare mândrie în momentul în care de ziua României ne deplasăm pe sub arcul de Triumf!”, a transmis comandantul paradei.

Citește și
parada
Premieră la Parada Națională de 1 Decembrie din București. De ce surpriză vor avea parte spectatorii

Anul acesta, de Ziua Națională, Ministerul Apărării le oferă o surpriză celor care vin să asiste la paradă: după festivități, în Piața Arcului de triumf va fi deschisă o expoziție de tehnică militară, iar zeci de ofițeri și subofițeri le vor vorbi civililor despre tehnică folosită de armata Română.

Paradă Militară va începe la ora 11 și va putea fi urmărită în direct într-o transmisiune specială a Știrilor PRO TV!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult