Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident cumplit în Bistrița-Năsăud. O autoplatformă a intrat direct într-un TIR, pe contrasens. Bilanțul victimelor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ghinion cumplit pentru doi frați care se întorceau din Spania cu mașina, dar din cauza unei defecțiuni au chemat o autoplatformă să-i preia pe un drum din județul Bistrița-Năsăud.

După numai câteva minute, au fost implicați într-un accident rutier, în care amândoi au fost răniți grav. Șoferul pe care l-au chemat în ajutor s-a izbit de un TIR, pe contrasens.

Accidentul s-a produs intrare în localitatea Galații Bistriței, la câțiva kilometri de locul din care șoferul autoplatformei i-a preluat pe cei doi frați, o femeie și un bărbat, cu tot cu mașina lor stricată.

Într-o curbă, șoferul a intrat direct într-un TIR, pe contrasens.

Localnic: „Eram în casă și am venit să văd, era plin de mașini. Am văzut că tot se învârtea elicopterul”.

Citește și
Autobuz
Accident grav în Reșița, după ce un șofer de autobuz a încercat să evite o mașină

Marius Rus, purt.cuv. ISU BN: „La locul solicitării am găsit patru persoane implicate în accident, trei dintr-un autovehicul, două persoane au rămas încarcerate și au fost extrase succesiv din habitaclu distrus aproape în totalitate și au fost predate echipajelor medicale”.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost transportat cu elicopterul direct la Târgu Mureș pentru că are numeroase traumatisme. Sora lui a fost transportată de urgență la spitalul din Bistrița.

Circulația a fost blocată mai bine de o oră în zonă. Polițiștii anchetează accidentul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult