Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din Suceava a distrus cu pietre mașina unei polițiste. De ce s-a răzbunat pe agentă

O femeie din orașul sucevean Milișăuți a provocat distrugeri mașinii personale a unei polițiste, chiar în fața sediului de Poliție, supărată că a fost întreruptă în timpul unei partide de sex.

Atacul a avut loc în seara zilei de 27 octombrie, chiar în fața Poliției Milișăuți, unde femeia a aruncat cu pietre și pavele de beton pe capota și parbrizul mașinii personale a polițistei, un Audi A5, scrie Monitorul de Suceava.

A fost o răzbunare a femeii după un episod petrecut cu puțin timp înainte, când un echipaj din care făcea parte și polițista s-a deplasat la o locuință din oraș, după ce proprietarul care lipsea de acasă a sunat la 112 să anunțe că persoane necunoscute se află la domiciliul său.

Polițiștii au descoperit la fața locului că fiul proprietarului făcea sex cu o femeie, căreia i s-a spus că nu avea ce să caute acolo, reproșuri care au scos-o însă din minți.

Femeia a făcut scandal de față cu polițiștii veniți, după care s-a dus la sediul poliției și a distrus mașina.

Citește și
politista muscata
Polițistă mușcată de braț în Marea Britanie. Agresorul, supărat pentru măsurile de izolare

 

Reținută pentru 24 de ore 

 

Mașina a fost avariată destul de serios la caroseria din față, în timp ce parbrizul a fost complet distrus. Prejudiciul a fost calculat la 4.000 de lei.

Inițial, pe numele femeii s-a deschis dosar penal pentru distrugere, ulterior Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți demarând cercetări pentru ultraj.

A doua zi după acțiunea de distrugere, pe numele femeii a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, în baza căreia a fost introdusă în arestul poliției județene.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult