Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mircea Geoană: ”Candidez la președinție pentru că știu că avem nevoie de o schimbare adevărată”

Mircea Geoană și-a anunțat, miercuri, candidatura la președinția României, așa cum se știa deja neoficial de mai mult timp. Recent, el a depus cerere la OSIM pentru înregistrarea mărcii „MIRCEA GEOANĂ 2024 PREŞEDINTE”.

Astfel, 5 octombrie este data-limită pentru depunerea candidaturilor pentru alegerile prezidențiale din 2024.

Marți seara, candidatul PSD la președinția României, Marcel Ciolacu, invitat la Știrile Pro TV de la ora 19.00, a spus despre Mircea Geoană că este un ”ipocrit” pentru că pretinde că este un candidat independent, deoarece a fost mulți ani un om politic și președinte al Partidului Social Democrat.

Anunțul lui Mircea Geoană privind candidatura la alegerile prezidențiale a fost făcut pe pagina sa de Facebook, unde a publicat un videoclip însoțit de următorul mesaj:

”Candidez la președinție pentru că știu că avem nevoie de o schimbare adevărată!

Citește și
Marcel Ciolacu, Andreea Esca
Ce crede Marcel Ciolacu despre contracandidații săi la alegerile prezidențiale. Ciucă e ”un om cumsecade”, Simion e ”grobian”

Puteam să vă promit o țară perfectă. Să pozez în politicianul perfect, să vă spun că toate problemele vor dispărea peste noapte. Dar știm cu toții că asta nu e realitatea. Nu suntem perfecți. Eu nu sunt perfect. Dar știți ce putem face? Putem să muncim. Să ne ridicăm mânecile și să construim o țară mai bună.

România nu are nevoie de perfecțiune; are nevoie de lideri care să asculte, să înțeleagă și să acționeze cu profesionalism. Haideți să renaștem împreună!” - a scris Geoană pe rețeaua socială.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult