Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Candidatul PSD la Președinția României, Marcel Ciolacu, spune că nu știe ce notă a luat la BAC: ”Nu m-am uitat”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Candidatul PSD la Președinția României, Marcel Ciolacu, susține că nu știe ce notă a luat la examenul de bacalaureat, deoarece ... nu s-a uitat pe diploma de absolvire.

Un jurnalist a vrut să știe, în timpul conferinței de presă de luni de la sediul PSD, cu ce medie a absolvit liceul premierul României.

Ciolacu a declarat că nu știe și a promis că ”o să se uite”, precizând doar că ... a avut ”o medie suficient de bună”.

Jurnalist: O ultimă întrebare, dacă îmi permiteți, domnule prim-ministru. În ziua congresului PSD ați spus că ați obținut o copie legalizată după diploma dumneavoastră de bacalaureat în anul 1986. Ați promis atunci că veți face publică, într-o conferință de presă, această diplomă. Ca să nu mai așteptăm până atunci, curiozitatea mea este cu ce medie ați luat bacalaureatul? Ce notă ați avut la bacalaureat?

Marcel Ciolacu: ”Nu știu în acest moment. O medie suficient de bună.”

Citește și
congres psd 2024
Ce nu au spus social-democrații de pe scena congresului PSD. Ce se află, de fapt, în spatele criticilor la adresa PNL

Jurnalist: Iertați-mă, nu știți media cu care ați luat...

Marcel Ciolacu: ”Stați, că nu v-am arătat nimic .. și o să vă dau și media.”

Jurnalist: Dar știți nota? 

Marcel Ciolacu: ”Am înțeles. Nu știu, nu m-am uitat, o să mă uit. (...) Nu cred că ați avut vreodată un prim-ministru ca și partener de dialog care să stea în fața dumneavoastră la două-trei zile, să vă răspundă la toate întrebările. Deci categoric veți avea și acest răspuns. Am înțeles că s-a făcut un 544, așa că prefer că autoritățile statului să dea răspuns. Mulțumesc.”

Potrivit C.V.-ului publicat pe site-ul Guvernului, premierul Marcel Ciolacu a absolvit Liceul de Filologie-Istorie ”Mihai Eminescu” din Buzău în 1996.

Recent, liderul PSD a anunțat oficial că va candida la alegerile prezidențiale din noiembrie, lansând critici la adresa președintelui Klaus Iohannis pe tema .... educației: ”Vi s-a promis o "Românie educată". Şi aţi primit un sistem de educaţie eşuat, în care copiii sunt mai expuşi la droguri decât la carte”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult